Bodyflight

Bodyflight

Vill du känna dig som Karlsson på Taket så fortsätt läsa vidare. Rose-Marie och jag har skippat födelsedagspresenter sedan några år tillbaka och ger varandra en upplevelse istället. Som vi har skrattat och vilka minnen vi har skapat.

BS_009003

Nu fyllde ju Rose-Marie för några månader sedan, men den som väntar på något gott…I söndags var det dags och det bidde en flygtur för Rose-Marie, Bodyflight.  Rose-Marie var orolig innan hon visste vad det var och vi var båda nervösa då vi skulle ’kasta oss in’, men det var bara roligt, men rätt så svårt att hamna rätt och styra.

BS_009002

Man är inne i vindtunneln två gånger om en minut vardera. Det låter väldigt kort, men man är så megakoncentrerad därinne och vinden är så stark att det är rätt så lagom, men jag var så nära att lära mig styra att lite lite till hade varit underbart. Det var även med två barn i vår grupp och deras mamma. Barnen var sådär 7 och 10 och jag blev grymt sugen på att ta med Annie. Magda är nog för liten ännu.

DSC_0006

Sedan gick vi och lunchade på Kafé Esais. Världsgod Ceasarsallad och deras Reuben Sandwich är storsäljaren med rätta.

PicMonkey Collage

Dessa muppar fick sig ännu ett minne till skratthögen av roligheter som vi gjort tillsammans.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *