Midsommarfirandet – Bildbomb

Midsommar

Hemkomna efter årets midsommarfirande. Konstaterar att det blev en alldeles perfekt midsommar trots regn och regn och regn. De planerade midsommarlekarna regnade bort, men det gjorde ingenting. Så nöjd över årets midsommar.

DSC_1210

Midsommardrinken till oss vuxna blev rabarberbubbel. Lite av min rabarberpuré och toppa upp med prosecco, helt enkelt. Underbart.

DSC_1224

Sedan lagade middagen sig själv via min Sous Vide maskin och Rose-Maries fritös. Hur praktiskt som helst. Köttet blir helt perfekt mört och saftigt och behåller alla näringsämnen i en Sous Vide och du bara vänder det i pannan för en snygg yta. Jag hade gjort en marinad på fänkål, äpple, soja, balsamico osv och det blir en suverän smak av marinaden då den följer med i vakuumförpackningen ner i Sous Vide.

DSC_1228

DSC_1235

Dessa hemmagjorda pommes i fritösen, det möra köttet, min rabarberchutney (recept kommer), Rose-Maries Tzatziki och kronärtskocksröra….Mmmmm. Vi struntade i grönsaker på sidan om.

PicMonkey Collage

Vi åt Rose-Maries jordgubbstårta till efterrätt och den smakade precis så som man drömmer om att en jordgubbstårta ska smaka.

Annie

Det känns så bra att barnen fick en toppenmidsommar i år då förra årets midsommar inte blev speciellt lyckad av flera olika skäl. Men i år har vi tagit igen det. Tack så otroligt Rose-Marie med familj för världens mysigaste dygn.

Jag och barnen

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *