Pizza Huts nya Avsmakningsmeny

DSC_0023

Har ni sett Pizza Huts nya meny? De har massor med goda nyheter, hela 14 st. Vi testade deras avsmakningsmeny igår som är en riktigt familjegrej. då får man en massa olika saker på bordet: Tortillas, Chicken wings, quesadillas, criss cut potatoes, dippsåser, pizza och dessert. Så tillsammans med Rose-Marie med familj hade vi en helmysig långlunch.

DSC_0074

Barnen utrustas snabbt med kritor och pysselhäfte och det satt de en bra stund och pysslade med innan maten och mellan rätterna. Skönt för de var så hungriga när vi kom, men det blev riktigt lugnt och ostressat med pysslet. En av Stockholms barnvänligaste restauranger definitivt.

DSC_0019

Redan efter starter rätterna så var jag smått mätt. Man får välja dippsåser, vi tog BBQ, gräddfil och vitlök.

DSC_0025

Men hur mätt man än är så gör man såklart plats för en sån här pizza. Vi tog in en barnvänlig Lousiana och den hetare varianten Pulled BBQ (som det var ordentligt drag i) till oss vuxna. Jag åt så jag stod i 4 hörn och barnen också.

Jag Annie Magda

Mysigt att var på restaurang och umgås lite, kramas lite. Både Magda och Annie är rätt förkylda och väldigt gosiga just nu.

DSC_0059

Sen kom då efterrätten, deras omtalade nyhet, Cookie dough. Det är en nybakad jättekaka med vaniljglass och chokladsås. Vi delade, åt från uppläggningsfaten med sked, supermysigt.

DSC_0044

Barnen sprang några varv i restaurangen och busade på. Jag tycker inte det gör så mycket om de springer av sig lite, bara de inte stör eller springer på de andra gästerna. Jag tycker de är för små för att de ska sitta absolut stilla under ett helt restaurangbesök. Hur brukar ni göra?

DSC_0072

Servitören undrade om vi ville ha de lämnade pizza bitarna med oss hem, såklart! så jag fick en liten låda. Toppenservice. Jag var så mätt resten av dagen att jag inte ens orkade middag och knappt frukost i morse.Men det var det så värt.

DSC_0075

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *