SHINE – Feel Good på alla sätt

Jag dansade, skrattade, fick tårar i ögonen och sög åt mig av alla fantastiska tankar som får en att känna att precis allt är möjligt och ok, om man bara vågar.

4Good Kvaäll

Precis så här är det alltid på kvällar med 4Good . Det är rena rama Oprah-stämningen och rakt igenom feel-good känsla. Varje 4Good kväll börjar med stor utlottning av vinster baserat på stolsnummer, det höjer temperaturen en hel del och får upp stämningen rejält. Sedan är det dags för inspiratörerna:

Lina Hedlund

Lina Hedlund fick alla att dansa och pratade såklart om träning, men inte bara. Hon fick oss även att gråta när hon berättade om sitt missfall och efterföljderna där hon förlorade 8 liter blod. Hennes otroligt positiva inställning till livet smittade av sig enormt.

DSC_0088

Lisa Lemke, som ni kanske sett i Mitt Kök på Tv4, berättade om hur hon och hennes man köpte en prästgård utanför Falkenberg och startade Prostens pizza. Hon hade aldrig bott på landet innan och hon delade med sig av alla tårar och skratt som följde i och med förverkligandet av drömmen. Hon rekommenderade alla att skaffa sig en Theme song, en låt som man alltid sätter på när man vill peppa sig själv. Som vi skrattade och som man kände att det är viktigt att genomföra drömmar.

DSC_0080

Marika King fick alla att lyssna andäktigt och noga tänka till när hon berättade om sin raketkarriär och hur hon blev utbränd och ändrade sitt liv, började skriva och flyttade till Afrika.

DSC_0140

Andreas Carlsson berättade om resan från småländska miniorten Tingsryd där var fjärde invånare är en häst, till Stockholm för att jobba på Café Opera som nisse (torka bord och plocka disk) till att bli vald till Song Writer of the year i USA. Han var så mycket roligare än jag anade.

4Good Shine Rival

Vilken kväll! Jag hade sällskap av min bästis Lotta och mina underbara bloggkollegor Annelie och Caroline. I pausen bjöds det på vin, choklad och lite smått och gott från Zeta.

DSC_0149

Precis vem som helst kan gå på en 4Good kväll i Stockholm, Malmö eller Göteborg. Man kan också bli 4Good medlem (kostar inget) då får man mail där det flaggas för kommande 4Goodkvällar och massa annat kul. I september så kommer t ex Leila Lindholm och Agneta Sjödin till Eat Love Live. Den vill man inte missa.

Linda

En kommentar

  1. KUL, kunder verkligen inte igår kväll…så mkt kul denna v ju. kanske ses imorgon, ska försöja… kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *