SHINE

Kommer ni med?

På måndag ska jag på SHINE, ett 4Good event som vem som helst kan gå på. Jag har varit på flera 4Good event och man kommer alltid hem från dem superpeppad. Jag har längtat i flera veckor nu. Behöver den där peppen nu. Dessa fyra ovan kommer och inspirerar genom sina livsberättelser om hur de har kommit dit de är idag och saker som hänt på vägen. Det är dessutom alltid vin och mingel i början och en maffig goodiebag att ta med sig hem. De tävlar också ut väldigt fina saker under kvällen. En gång vann en av de kompisarna jag gick med ett presentkort på resa för 10 000 kr (jag var lätt avundsjuk). Så skynda att boka in er (innan biljetterna tar slut) och/eller berätta om ni ska dit så säger vi hej i minglet.

Linda

2 kommentarer

  1. Jag är så sjukt glad att jag vann två biljetter till Malmö hos Fnulan ♥

    Längtar ihjäl mig, har bjudit med mig en underbar vän som jag inte har träffat på fem år 🙂

    Ha så roligt på måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *