Pressdag på PratPR fullproppad med goda nyheter

Pizza Hut, Wayne’s, Drostdy-Hof, Merrell, Hälsans kök, Jysk, Brämhults, Nivea och Lush. Där har ni några av Fantastiska PratPRs kunder. En pressdag vet ju alla bloggare vad det är. För er som inte är bloggare så innebär det att kunderna visar sig från sin bästa sida, dvs visar upp nyheter och favoriter. Det är smakprover och samtal med de olika företagen. PratPR hade den här pressdagen dessutom otroligt stort fokus på MAT. Roligt.

DSC_0241

Så, vill ni höra och se vad som är nytt och intressant? Jag har plockat ut godbitarna till er från ett hav av roliga saker.Wayne’s Coffee blir nu Sveriges enda KRAV-märkta kafékedja. Det innebär till exempel att mjölken, kakaon och flera storsäljande bakverk och många fler produkter som serveras är ekologiska. De säljer även kallpressade juicer som dessa ovan, och kanske föga förvånande så är de de gröna som går allra bäst. Som jag tidigare har visat så erbjuder vissa Wayne’s trendiga matcha Lattes (from augusti ska de finnas på alla Wayne’s )

DSC_0238

Pizza Hut lanserar en ny meny framtagen tillsammans med toppkocken Johan Åkerberg. Den nya menyn innehåller 14 nyheter. Nya pizzor på menyn är oemotståndliga: Meat Cheese Bonanza (pulled pork,salsicciakorv, cheddar,mozzarella,mm) och White Honey Cheese (getost, mozzarella,oregano, honung). Föråt mig nästan.

Nivea

NIVEA kommer med två nya Lip butter: Coconut. och Cocoa. Jag kunde inte sluta lukta på Coconut. Den luktar så otroligt mycket sommar och sol. Cocoa också helt underbar, men den med kokos…De har även börjat med niveakräm för män och den är så manligt parfymerad och krämig i konsistensen. Kikade även in deras solprodukter och fastnade speciellt för Protect & Bronze som både skyddar och ger en solbränna. Den innehåller ett naturligt växtextrakt som aktiverar hudens egen melaninproduktion så att man får en jämn och naturlig solbrun färg.

Nivea

Brämhults nytillskott med morötter, äpple, citron & ingefära. Så god.

brämhults

Jysk presenterade sina nyheter med betoning på köket. Eller vad sägs om denna bilden, JA tack till ett sådant här köksbord och allt som är på och omkring. Allt från Jysk som sagt.

DSC_0275

 

Jysk

Hälsans kök bjöd på mumsiga wraps med falafel som är trendigare än trendigt just nu. Hälsans Kök lanserar för första gången ett kylt sortiment med sju välsmakande produkter som kan tillagas direkt, t ex som t ex vegobitar och spenat- och ostbiffar. Tre av nyheterna, som finns i butik vecka 17, är dessutom helt veganska.

DSC_0200

Lush visade upp nyheter till sommaren och speciellt mors dag. Väldigt svag för deras produkter. Vi fick med oss en Yummy Mummy duschgel hem och den lukten…chokladigt fruktig, vill knappt använda den för att den luktar så gott.

DSC_0253

Spännande vin som jag inte smakade men är nyfiken på: Inception med smak av röda bär, balanserad sötma och inslag av ek samt vanilj med en lång, mjuk eftersmak. Låter gott och innehåller flera olika druvor bl a min favoritdruva Shiraz. Det ska passa extra bra till kötträtter och kryddig kyckling, eller till mörk choklad.

DSC_0223

Gabriel di Grado, Årets Bagare 2015, hade bakat upp dessa croissanter och några andra helt osannolika bakverk. Vet ni, jag orkade inte ens smaka efter att ha smakat pizza, drycker, wraps, meze osv. Var så mätt. Grämer mig fortfarande att jag inte kunde göra plats för en så härligt perfekt croissant, det är nämligen det godaste jag vet.

DSC_0205

Tack PratPR för en så välorganiserad pressdag, med massa matnyttig information och nyheter.

Linda

En kommentar

  1. Hehehe! Själv hade jag inga hämningar!!! Två wraps, pizza, meze från The Fork, SAMTLIGA godsaker från Waynes (var det 5 olika) och sen en croissant på det 🙂 HAHAHA! och sen middag på kvällen! Såååååå gott med croissanter- även min favvo! Kanske kan ha en croissantätar-frukost tillsammans någon dag? Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *