Mynta, äpple, citron och passionsfrukt

juice juicat

Det blir en väldigt god juice det. Behövdes efter min utekväll igår. väldigt sällan som jag går ut. Men igår var jag på Riche här i Stockholm och kände mig ’inne och rätt’ då även Laila Bagge och andra kända ansikten vimlade förbi. Så rolig kväll, men jag mår lite som jag förtjänar idag. Så började dagen med att juica ett stort glas med den här kombon:

Du behöver

ca 4-5 ekologiska äpplen (jag hade 3 röda och ett grönt)

1 ekologisk citron

några myntablad

1 passionsfrukt

Börja med att lägga i myntan i juicern. Lägg i äpplena hela och kör igång. Skär bort skal och det vita på citronen och juica ner. Häll upp i glas. Gröp ur passionsfrukten och tillsätt.

Nu ska jag och Annie ut på stan en sväng och fixa lite. Vad brukar ni förresten göra av julresterna? I eftermiddag kommer mina förslag på vad man gör av julresterna. Jag ska också publicera vinnarna av böckerna i bakom Lucka 23.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *