Lugnet före stormen…

TR slide lerans

Lånad bild från Tjurrusets sida

Någon som ska springa Tjurruset? På söndag är det dags för Tjurruset. Alltså, jag är så panikslagen så jag vet inte vad. Har inte alls tränat och förberett mig som jag hade tänkt. Blev förkyld och febrig i slutet av veckan och har spenderat helgen med ont i halsen, lätt febrig och har försökt vila mig i form. De har rekommenderat att man har långa byxor, långärmad tröja och handskar. Med tanke på banan känner jag att jag helst skulle vilja ha hjälm också och någon som bär mig runt, drar upp mig ur träsken och har varm choklad redo i mål.

Så här skriver de om årets upplaga:

Årets bana är tuffare och blötare än tidigare. Det är dags att du funderar lite över din utrustning. Du möts av branta backar, mycket ängsmark som är ojämn, blöta diken, sjöar och träsk.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.