Sturehof – Man blir inte besviken

sturehof

Kommer ni ihåg att jag berättade om en överraskning igår, att jag skulle bli bjuden på restaurang på hemligt ställe. Det var först AW på Hotellet vilket var så roligt för just dit brukade vi tre alltid gå innan vi hade barn. Sedan fortsatte det på Östermalm, till Sturehof. Helt magiskt ställe. Har velat gå hit och äta hur länge som helst. Jag sa det till dem för länge sedan och de kom ihåg det.

sturehof

Jag åt Smörstekt hjälmargös, riven champinjon, tryffelemulsion, lökringar och toppad med krasse. Behöver jag säga att den fullkomligt smälte i munnen? Hade först tänkt ta det L tog Moules Frites, men fick smaka lite av hennes, också grymt gott. Vi hade en så bra kväll och det är alltid bästa känslan att träffa dem, log hela vägen hem.

sturehof

Desserterna, mmmmmm, för goda. Vi tog in Hofdessert, Cheesecake med hjortron och kolasås och chokladkräm, inkokta körsbär och romglass. Alla var hur goda som helst, men favoriten hos oss alla var nog Hofdesserten, marängsviss när den är som allra bäst.

STUREHOF

Sturehof är en otroligt skön lokal med högt i tak vad gäller stämning och hög kvalitet på mat och service. Omöjligt att bli besviken på det stället faktiskt. Ps. Var tvungen att ta bild på barnstolen, verkligen snyggaste någonsin. Ser ni att det verkligen glittrar om den dessutom? Tack bästa L och E för en så underbar kväll med er. Sturehof

 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.