Hälsosam Familj på 30 dagar

Ulrika Davidsson presenterade igår kväll sin nya bok Hälsosam familj på 30 dagar. En bok med massa inspiration, tips och 100 recept på allt från nyttigare pizza, lättlagade middagar till hela familjen, mellanmål som maxar energin, de läckraste desserterna med massa frukt till fredagsmysrecept som är mer hälsosamma, men minst lika goda.

ulrika davidsson Hälsosam familj

Det här är Ulrika Davidssons 19e bok. Hon är viktcoach och kostrådgivare, och kokboksförfattare förstås. I Hälsosam familj på 30 dagar finns utöver alla recept en guide till hur man smidigt får hela familjen att gå över till en hållbar, mer hälsosam livsstil. Det handlar mycket om att ta bort socker och ta in bättre råvaror i hemmet.

ulrika davidsson Hälsosam familj

Vi bjöds på de godaste Kycklingwraps med ajvar från boken. Riktigt goda och dessa skulle mina barn verkligen tycka om.

uLRIKA davidsson

Vi mumsade också på läckra kokosbollar, gjorda på enbart nöter, kakao och dadlar. Ulrika Davidssons hemgjorda müsli har jag testat tidigare och den är galet god. Nu recept på den i boken.

DSC_0210

Hade sällskap av min bästis Lotta och träffade på min fina bloggkollega Annelie

ÅRSTIDERNA

Årstiderna bjöd på fantastisk jucie på morötter, äpple och citron och smoothie på hallon och banan och ananas. Har velat testa deras frukt- och grönsakslådor länge. Har vänner som testat dem och varit helt lyriska. De levererar ekologiska råvaror direkt till dörren (fraktfritt). Senaste lådan är Juicelådan som varje vecka innehåller en ny blandning frukter och grönsaker samt 3 olika recept. Sugen som bara den att testa juicelådan.

Årstiderna

Wohoo! Fick med mig Ulrika Davidssons Hälsosam Familj på 30 dagar i finfin goodiebag. Dessutom Boken Äkta Vara som är uppföljaren till Den hemlige kocken. Ser fram emot att läsa den. Dessutom senaste numret av Tara där Ulrika medverkar regelbundet, Ola Lauritzsons Havremüsli helt utan tillsatser, utan tillsatt socker eller salt. fin rabattkod på låda eller kasse från Årstiderna och en organisk ansiktskräm från moonsun organic.

ulrika davidsson

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *