Glutenfritt Afternoon Tea på Grand Hotel

Afternoon tea

Ja, helt glutenfritt ’Sparkling Afternoon Tea’ på Grand Hotel var min present till Jessica då hon fyllde i april. Bättre sent än aldrig. Vi har bokat, bokat om och äntligen, ikväll, väldigt spontant fick vi ihop det. Jag bokade vanligt Afternoon Tea och skrev i kommentarsfältet och bad om glutenfritt, visste att Grand skulle fixa det!

Afternoon tea grand hotel glutenfritt

Tänkte att vi skulle sitta en timma, men vi satt i närmre 3 timmar. Så mycket att prata om, som alltid. Jessica är sannerligen världens bästa sällskap i alla lägen. Vi pratade framtidsprojekt och massa massa mer medan vi sippade på kopp efter kopp med te och mumsade på scones med tranbär och lemoncurd, snittar med chevre och ruccola, räkor mm och de mest ljuvliga små bakverk.

Afternoon Tea Grandhotel

Dessa små bakverk, alla glutenfria, var himmelska. Den där jordgubbssalsan med basilikapannacotta, mmmmmm…..

Afternoon tea grand hotel glutenfritt

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *