Träna tillsammans

inbjudan_releasefest (1) (1) 2

Terese, som är bloggaren bakom framgångsrika träningsbloggen Spark i baken och författare till den självbiografiska debutromanen Viktig: Från matmissbrukare till träningsförebild, har precis släppt sin andra bok: Träna tillsammans med familjen.Jag ska på bokreleasefesten ikväll!!!!
Så här beskriver Adlibris hennes bok:
Träna tillsammans med familjen uppmuntrar till rörelseglädje för både barn och vuxna, med fokus på gemenskap och hälsa. För barn handlar denna bok inte främst om att träna. Det handlar om glädjefylld, aktiv lek. Har barnen fastnat framför datorn, surfplattan eller tv:n kan de behöva uppmuntras till att röra på sig och vi föräldrar kan inspirera till mer aktiva lekar tillsammans.

Boken innehåller en introduktionsdel där du kan testa hur aktiv din familj är, och få tips på hur din familj kan få ett hälsosammare liv, samt en del med övningar med aktiv lek för både föräldrar och barn.
Tack för inbjudan till bokreleasen Terese! Jag ser verkligen fram emot en massa tips om hur man tränar ihop med barnen och hur man aktiverar barnen på ett roligt sätt. Tror kanonmycket på den här boken.

Linda

4 kommentarer

    • Åh, det är jag och barnen som ska tacka för en toppenkväll. Jag har bläddrat igenom boken och hittat så många bra tips på träning med barnen:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *