Veckomeny – Spark i baken –

vECKOMENY

Ny, bättre vecka. Det har varit en hel del jobbigt den senaste tiden, men nu så verkar saker och ting ha släppt. Känns som jag studsar in i veckan med så mycket påfylld energi och glädje. Inte minst var Loppis Höststart-event en riktig vitaminbomb. Den här veckan händer det grejer. Jag ska på min bloggkollegas Terese Alvéns releasefest för hennes nya bok Träna tillsammans med familjen.Terese är min bloggkollega här på Loppi, hennes blogg heter just Spark i baken. Sedan är det dags för ännu en omgång av Hela Sverige Bakar, härligt va! Jag ska dessutom på lite trendspaning vad gäller mat o dryck. Sedan kan det hända att jag fyller år i veckan också. Bra vecka för mig och er hoppas jag!

Ceasarsallad på räkor

Tacopaj – Världens godaste och krämigaste

Blomkålssoppa – Värmande och gott

Pasta tricolore – Goding som jag bjöds på hos en nära vän, supergod!

Solrossnittar

Har ni inte testat dessa Solrosnittar så vill jag bara säga att de är storfavoriter hemma hos oss, lite matigare, nyttigare och galet goda. Over and Out!

Linda

5 kommentarer

  1. Hej!

    Tack för all fin matinspiration du sprider med din blogg. Jag kan inte få upp länken till tacopajen och den blev jag ju så otroligt nyfiken på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *