Allra härligaste Höststarten med Loppi

DSC_0152

Att hösten kan vara mysig var solklart igår då Loppi bjöd på Höststart event på Clarion Hotel Sign. Medan Lina Hedlund från Alcazar som konferencier sjöng, dansade och med sådan glädje höll i trådarna öste regnet ned utanför de stora fönstren. Kändes som helt ok att sitta inne då. Det var modevisning med coolaste kläderna inför höst och vinter från bl a Reima, Geggamoja, Me&I och Barnskospecialisten. Det var idel kända ansikten som stuffade ut på scenen med sina barn: Annika Duckmark, Carin da Silva, Anitha Schulman med flera.

Loppi event Höststart

Ovan ett axplock av allt roligt vi fick vara med om och de olika mini-montrarna vi fick kika runt bland: Barnskospecialisten visade superfantastiska mattermosar, Primus som man kan fylla med varm mat som matsäck och fina flaskor. Fina Loppipåsen i tyg kan du också köpa (50kr för varje såld påse går direkt till Childhood). MatHems grundare och VD var där och berättade om familjeföretaget som erbjuder en lättare vardag. Visste ni att 20% av deras sålda produkter är ekologiska, bra! Det kan jag verkligen skriva under på. Jag beställer varje månad från MatHem sedan några år tillbaka. Så nöjd. Vet du att vi lägger i snitt 4 timmar per vecka på att handla mat. De timmarna använder jag gärna till annat (bara en sån sak som att man får maten hemkörd är galet underbart)! Med CaseApp kan man designa egna skal till mobilen. Du ser några skal ovan, längst ner. Fint!

DSC_0123

Zillah & Totte (som finns på TV4 Play Premium) underhöll och den där apan kan vara rätt fräck. Vi skrattade en massa då han gav skamliga förslag till några utvalda bloggare i publiken (jag var så lättad att inte bli utvald och upp på scen som två andra).

reima

Reima visade sina underbara jackor och overaller. Reima har alltid alltid varit mitt favoritmärke till barnen, absolut högsta kvalitet och snyggt samtidigt. Man gör aldrig ett felköp då man väljer Reima (jag har ärvt många Reimaplagg av min schweiziska vän som har 2 flickor som har barn som är snäppet äldre).

DSC_0183

Sist, men inte minst kom Mumintrollet tillsammans med Tallink Silja och berätta om sin nya lyxigt renoverade båt Serenade. Vi fick se en film och jag bara vill åka: fina restauranger, nytt SPA, massor med roligt för barn och en massa shopping. jag och RM passade på att förevigas med Mumintrollet, händer ju inte så ofta att man springer på det trollet.

DSC_0163

Friends of Adam som har inriktat sig på glutenfritt bjöd på läckert glutenfritt knäcke och mjukt bröd. De har även en väldigt fin receptbok med recept på allt möjligt gott, allt glutenfritt såklart.

DSC_0188

Vi fick mycket annat gott också, som alltid! Dessa event är också tillfällen då man träffar flera av sina bloggkollegor och hinner småprata lite, guld värt.

Visst fick vi en välfylld Loppi Goodiebag! Ska visa er mina favoriter under veckan. Men du kan också få en alldeles egen goodiebag – Loppipåsen förskola! Det är bara att hämta ut den hos Lekmer-butiken i Barkaby nästa helg 30-31 augusti. Den är värd 1000 kr (inte samma som jag fick). Du kan anmäla dig och sse vad den innehåller HÄR. T A C K, igen, Loppi för härligaste höstpeppen. Nu känns det helt ok att hösten är på väg.

DSC_0209

Linda

2 kommentarer

  1. Åååååh vad trist att jag missade eventet!!! Nu längtar jag till nästa Loppievent, dom är ju så mysiga! Har iallafall beställt en Förskolepåse 🙂

    Kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *