Gör sommaren längre…

DSC_0465

…Genom att t ex stämma träff med goda vänner och barn en helt vanlig vardagskväll vid stranden, en plaskdamm, en park. Ta med picknickfilten, en grill, korv, bröd och världens bästa humör. Så leker man järnet, myser, äter och går och lägger sig med ett leende. Nu i veckan blev det bad och grillning vid Sicklasjön.

PicMonkey Collage

Vi grillade korv. Visst de rullade av grillen ner i sanden. Men vi bara sköljde av med vatten och på grillen igen, behöver inte vara perfekt. Barnen hade varit på dagis och fritids hela dan och vi bara drog hemifrån direkt då jag kom hem från jobbet.

DSC_0483

Efterrätt en helt vanlig vardagskväll blev grillade marshmallows. Medan vi var där så var det rena rama underhållningen och aktiviteterna vid Sicklasjön. kajaker, kanoter och en hel svärm med Triathlontyper kastade sig med våtdräkter i sjön, crawlade som bara den, kom tillbaka, kastade sig på cyklar och iväg. Hem med trötta och glada barn, och visst vi hann inte läsa någon bok, men vad gjorde det.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *