Tanto – playan

tanto playaOm ni undrar var stockholmarna har hållit till i sommar så är Tanto en inte helt vild gissning. Jisses vad människor på liten yta, men toppen ändå. Roligt med palmerna de planterat. Det har varit en massa uppståndelse om dem. En del har tyckt att de inte passar in. Jag tycker det är lite kitschigt och roligt, vad tycker ni?

tanto

Som bad för barn, inte så tokigt. Det finns en liten strand, ett flotte, ett hopptorn, bryggor och en klättervägg. Bra! Precis när jag skrev in det här inlägget i går kväll så läste jag att en ung man dog då han hoppade från hopptornet just här vid Tanto. så sorgligt med alla drunkningsolyckor i sommar. Jag har alltid varit en stabil simmare men faktiskt blivit lite rädd för att simma i sommar efter alla olyckor. Hårdbevakar barnen då de är i vattnet gör jag också. Hur känner ni?

tanto

Linda

0 kommentarer

  1. Oj, va dom har gjort om denna sommar! Vi badade ju alltid där när vi bodde på Söder, men känner knappt igen mig… förutom trädet som hänger ner i vattnet och stenen i vattnet… men annars ser det inte ut som gamla Tanto!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *