Kickstart!

DSC_0105Det blev en rejäl kickstart-morgon då jag tidigt tidigt, då det ännu var becksvart ute, tog sällskap med Jessica på årets mest peppande frukostevent som hölls på härligt lyxiga MOOD Gallerian. Ulrika Davidsson är kostrådgivaren som har gett ut en mängd böcker på tema hälsa och mat. Hon presenterade tankarna i sin nyaste bok Kickstart. I boken hittar man program för snabb viktminskning som bygger på sunda matvanor med lågkolhydratkost och uteslutande av gluten. Genom att du äter olika mycket kalorier varje dag hinner kroppen aldrig vänja sig utan ämnesomsättningen ligger på en konstant hög nivå och förbränningen blir maximal. DSC_0098Vi bjöds på riktig Kickstartfrukost i form av gott kaffe, drink med Mighty Greens pulver (ska vara riktig superboost. Första gången jag testade pulvret, har ni testat?), fruktsallad…PicMonkey Collage…och inte minst Ulrikas så fantastiskt goda müsli. Önkar att jag kunde förklara hur pass god den var, vill äta den varje dag. Smakade bara den med nötter, men hörde från de andra att den utan nötter var så god den också. På Ulrikas hemsida hittar du receptet på hennes granola. Hennes Kickstart bok innehåller alla möjliga sorters recept i stil med granolan. Boken är proppad med grönsaker, fisk, smoothies och tips. DSC_0107Helena hade tagit hjälp av Kickstart och tappat 55 kg. Det lät lätt och hon hade ätit gott under hela tiden. Självklart blir man inspirerad då man såg Helena såväl som Ulrika Davidsson som båda strålade av hälsa.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *