Övernattning hos bästisen

DSC_0048En av mina allra bästa vänner är Rose-Marie som bloggar på Femme. Världens bästa vän är hon i vått som torrt. Våra barn är väldigt bra vänner dessutom. Jag tog med mig Annie till dem för övernattning. Vi åt gott och barnen bäddades ner i bäddsoffan med pop corn för lite filmtajm. PicMonkey Collage 1
Barnen, och jag, öppnade lite julklappar också. Jag fick ett intressant salt med litet rivjärn till, kan inte bärga mig att testa det.
DSC_0022God mat!! Pastagratäng och underbart vitlöksbröd. Som om inte det var nog så kom den här efterrätten:
DSC_0033Cookies & Cream tårta. Så himlans god! Receptet hittar du hos Rose-Marie. Efter maten och barnen somnat hade hennes man skickats iväg ut på bio med kompis och vi satt och babblade om högt och lågt, ditt och datt, djupt och ytligt. Sedan fick jag sova helt själv i en egen säng utan barn och jag fick sovmorgon!! Lyx för mig och högsta omtänksamheten av min finaste vän.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *