Pippi på ryggen

Med oss hem från Astrid Lindgrens Värld följde den här Pippiryggan. Den är en liten present från oss till en liten typ som fyller snart. Tycker den är så fin och ångrar nu att jag inte köpte en även till Magda som blir två om en vecka. Ryggsäcken kommer från MICKIS nyaste Pippikollektion där de har flera olika sorters Pippiväskor. Under spännena sitter tryckknappar och det finns en liten ficka med blixtlås för småsaker.

En hel butik I Astrid Lindgrens Värld med bara Pippisaker! Där fanns bl a allt till Pippikalas: pappersmuggar, inbjudningskort, saker till fiskdammspåsarna, tablettaskar med krumelurpiller mm. Ångrar så att jag inte köpte med det till Magdas lilla kalas.
Men en karamellstrut mumsade vi i oss under dagarna.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *