Björkbackens karaktärshotell

Vi hade en riktigt mysig hotellupplevelse under Astrid Lindgrens Världsdagarna. Alla MICKI Bloggkompisar bodde på Björckbacken i Vimmerby, ett familjärt, härligt hotell som låg nära ALV (ca 3 km ifrån). Du kan lätt sova 4 i rummen och frukosten var så god med allt från smörgåsar, pålägg och juicer till pannkakor.
De hade även en tacobuffé på kvällen, för runt 100 lappen. Men hade missat det så vi hade redan ätit då vi kom till Björkbacken.
På kvällen då barnen sov, smög vi bloggande mammor, bl a RM, Lina och jag, iväg och tog ett glas vin tillsammans och pratade lite. Det var riktigt härligt. Händer faktiskt sällan. Vi ses ofta på event, men då blir det lite snabba ordbyten bara.
Har lånat bilden av Lina

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *