Mickidagen och SOS barnbyar

Sitter och minns med ett leende vår fina MICKI dagAstrid Lindgrens Värld. MICKI hade arrangerat det så fint för oss Bloggkompisar på Astrid Lindgrens Värld med fika, guidad tur och varsin ryggsäck fylld med nötter, torkad frukt, choklad, pippidockor, festisar och allt möjligt för att dagarna med barnen skulle bli just så perfekta som de blev.
Det första barnen gjorde var att springa fram till tältet med alla MICKI saker och leka. Magda är ett stort fan av Pippi och kunde inte slita sig från Hoppetossanskeppet och Pippihuset.
MICKI har ett nära samarbete med Astrid Lindgrens Värld och med SOS-barnbyar. För varje såld Herr Nilsson, Pippidocka och Lilla Gubben går 2,50 kr från Micki och ytterligare 2,50 från den butik som medverkar till att bekosta två familjehus i SOS Bullerbyn i Bossangoa. Hitintills har de samlat in 1 306 495 kr. Följ insamlingen och läs mer om samarbetet med SOS Barnbyar på MICKI.
Barna spanar in gamla godingar och nyheter såsom röda Pippiväskor i olika former och det fina Pippihuset som uppdaterats med en fin lekplatta med trädgården och en hamn för Hoppetossan.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *