Helgplaner?

Vad har ni för helgplaner? Jag har en något lugnare helg (jämfört med förra), men självklart en hel del punkter på agendan:-) Så är det mest hela tiden för mig. Ikväll ska jag träffa bästisar och äta på restaurangen ovan. Kan ni gissa vilken? Har velat gå hit så så länge.
Imorgon, lördag, är det det här som gäller, Loppi Food & Interior. Ska bli roligt! I övrigt går jag med Annie på dans, bakar bröd, lagar något riktigt gott till barnen och mig. Kanske kör vi en playdejt också. Nu får ni berätta vad ni ska göra.

Linda

0 kommentarer

  1. Du verkar få en trevlig helg.. Själv har vi idag varit på Gärdet och tittat på luftballonger barnens faster skulle ut på en tur.. 🙂 I morgon ska vi till brandstationen här i Tumba där vi bor på öppet hus. Sen på söndag ska vi bara ta det lugnt och koppla av samt ladda batterierna för ännu en arbetsvecka. Ha nu en trevlig helg på dig nu.. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *