Äkta vanilj på kvarn

Fantastiskt verkligen! Vaniljstång på kvarn. Liten burk som innehåller 5 torkade och hackade bourbon vaniljstänger. Du bara vrider lite på kvarnen så har du äkta vanilj på ett nafs. Mixade melon och isbitar och malde ner lite av vaniljen i mixern, hur gott blev inte det!!
Ser ni vaniljen? Äkta, äkta, äkta – Doften av nymald vanilj – Kombinationen vattenmelon och äkta vanilj – Gudomligt
Ord är överflödiga och jag är smått kär i mina nya glas dessutom (från Bruka Design)

Linda

0 kommentarer

  1. Vart köpte du vaniljen? I butik eller online någonstans?

    Svar:
    Hej, jag kan inte se vilket inlägg din fråga tillhör. Är det vaniljen i lilla kvarnen? Den köpte jag på min ICA Kvantum. Den finns bland alla baksaker, strössel och liknande. Helt suverän, använder den hela tiden.
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *