Hjälp mig välja

Magda ska dela rum med Annie, och det snarast. Jag har funderat länge på om de ska ha en våningssäng eller två mindre (två stora får inte plats). Nu lutar det tungt åt två mindre. Fastnade för dessa bäddset som jag tipsades om på Trendenser (fantastisk inspiration i precis vartenda inlägg). Rådjuret och kaninen kommer från H&M Home och Hjorten är från danska By Nord (den finns även till stor säng). Vilket tycker ni är finast? Barnrummet har två väggar med vita stora stjärnor på en bubbelgumsrosa bakgrund, två väggar har en varm ljusrosa nyans.

Linda

0 kommentarer

  1. Alla var ju fina! Snyggt & bryta av med den vita hjorten 🙂

    Svar:
    Tack, nu blir det inte lätt:-)
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *