Loppi och Kids Fashion

Helgen bjöd på allt möjligt trevligt. Jag var bland annat på ett härligt LOPPI event på tema Kids Fashion. Det var roligaste modevisningen någonsin då det var lite ovana barn som hade sina alldeles egna stilar med att gå, springa, eller vägra. Kläderna kom bl a från PoP. Det blir mycket orange, marint, pastelliga färger, neon sommaren 2013! Geggamoja hade gladfärger på sina randiga mössor. Jag hängde såklart med Rose-Marie och Diana, som vanligt.
Tror alla bloggare blev kära i arbetskläderna från BCWW för barn. Hur söta är inte dessa utstyrslar. Små Byggare Bobs och minifixare. Oemotståndliga!
Hos Polarn o. Pyret hängde den här underbara klänningen som jag såg både Magda och Annie i. Så fin! Vill, vill, vill ha! Elodie Details hade som alltid snygga plädar och halslappar mm. Godis bjöds det på i stora lass.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *