Årets Påskmiddag i glada färgers lag

Påskmiddagen 2013!! I år ville jag ha in en massa färg, lax, grönt och choklad. Vi började med Creme Ninon toppad med citron och pepparrot och till det frasiga oststänger med västerbottenost. Härligaste soppan som du häller en skvätt champagne på precis innan serveringen. Alla recept kommer under de närmsta dagarna.
Pom poms i taket och Indiskas underbara crackle porslin, knallrosa ägg och vackra fat, dukar och en mängd blommor satte färg på middagen.
 
Jag säger bara SALMA lax! Har ni inte testat så bara måste ni, finns ingen godare lax i världen. Den fullkomligt smälter i munnen.
Huvudrätten, SALMA lax i brynt smör med soja och lök, toppad med sparrisknoppar och en kräm på babyspenat och dragon. Till det en stor sallad med mango, avocado, mini mozzarellas, pumpafrön och blad av olika slag.

Blommor i alla färger ger påskkänsla direkt! Älskar vaserna i crackle porslin från Indiska.
Chokladmarängtårta med salt chokladsås och överströsslad med kanderade nötter, ljuuuuuvligt god! En liten påskhare från Lindt fick bli pricken över i:et.
En liten kopp grönt te med citron och ingefära (Kusmite)
Den här tårtan är otrolig!!
Porslin, duk, glas, vaser, servetter och dekorationsägg är från Indiska. Det rosa finns endast i det tillfälliga sortimentet och i begränsad upplaga.

Linda

0 kommentarer

 1. Vilka härliga foton och vilken feststämning det såg ut att vara! Lär väldigt gott!

  Svar:
  Tack snälla du! Påsk är nog den mysigaste högtiden på året, man äter gott och vanligtvis är det även vår ute. Kram!
  Linda /Matstugan
 2. Ååå vilka ljuvliga färger och måltider. Ser så himla gott ut.. Jag brukar inte gilla lax men till och med jag blev sugen på den där laxen så riktigt god ut..

  Underbar feststämmning måste jag hålla med om..

  Kram Camilla

  Svar:
  Tack så otroligt mycket! Testa SALMA lax, godare lax finns inte, bara smälter i munnen:-) Du kommer garanterat bli omvänd. Kramar
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *