Min vårtårta

Det är den här tårtan, Vårtårtan eller Påsktårtan, som Bambi syftar på då hon skriver att hon har inspirerats av mig till sin härliga Kärleksmums – Spring Edition. Det är min favorittårta alla kategorier. Jag älskar att göra den, ta med den och bjuda på den och att äta den själv. Den är lätt att göra och rolig, och den väcker alltid mycket uppmärksamhet.
Den är som en stor ljuvlig sommaräng. Tror jag måste göra den nu till helgen.

Linda

0 kommentarer

  1. Den ser verkligen härlig ut! Kanske blir en sån som födelsedagstårta till lilleman som blir två år nu i påsk.

    Svar:
    Ja, den tårtan får alltid en massa uppmärksamhet. Gjorde den även till sommaravslutningen på dagis förra året och den tog slut först av allt på bordet. Så lätt att göra dessutom.
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *