Varma Krustader med philadelphia, räkor, ingefära, chili

Vad sägs om krustader med philadelphia och creme fraiche med chili och ingefära toppad med räkor och lite timjan? GOTT! Vi äter ofta krustader här hemma och har alltid ett paket hemma. Du kan lägga i precis vad som och äta dem kalla eller som de ovan en kort stund i ugnen så innehållet blir varmt. Krustader är perfekt fredagsmys eller då man får gäster och inte hinner planera, men vill ha ett säkert kort. Vill du göra den här varianten? Lätt!
Du behöver
Mini Krustader
Creme fraiche chili&ingefära
philadelphia
räkor
timjan
Gör så här
Sätt ugnen på 200 C
Blanda lika delar philadelphia och creme fraiche. Klicka ner i krustaderna. Sätt in i ugnen ca 10 minuter. Toppa med räkor och lite färsk timjan.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *