Nu har vi kalasat så det stod härliga till!

Kalasredo!
Så sparkade vi igång kalaset. Mina bilder blev sådär, hann inte fixa så mycket med fotandet då det var fullt upp med allt på kalaset. Synd nog blev det inte så mycket kort då de dansade som tokiga. Det fanns givetvis en bar och de hade fått låtsaspengar att handla snacks och drinkar för. Så det blev en hel del häng i baren.
Silversprayade kokosbollar blev ätbara discokulor. Sen blev det glass i stora lass, hann inte fota det tyvärr. Till de vuxna blev det lammkorv på rostat bröd med tryffelmajonäs och timjan (idé snodd från Vinotekets event där Christian Hellberg gjorde vääärldens godaste lammkorv med minikorvbröd) och macaroner med hallon- eller nutellakräm och Frödinges senaste nyhet: Kladdkaka lyx med härlig chokladkräm.
Självklart var det en barsk vakt med öronsnäcka och VIP lista i handen som stod i dörren. En bartender tog emot beställningar och smyckade drinkarna med paraplyer, frukt och godis.
Tack miljoners Jessica som hjälpte mig med planering, förberedelser och under själva kalaset, evigt tacksam Mamma! Tack också till mina fina läsare Malin som tipsade om bra musik och till Pernilla som kom med tips på lekar och glass med strössel, sås mm.

Linda

0 kommentarer

  1. Tack snälla Linda för det fina kalaset, genomtänkt i varje detalj! Ha nu en fantastisk resa. Du har säkert redan koll på det men missa absolut inte den gigantiska saluhallen på Les Rambles. https://www.boqueria.info/

    Kram!

    Svar:
    Tack Lena för att ni kom!! Blev verkligen glad! Tack för tipset om saluhallen, visste inte det,men ska absolut dit. Längtar ihjäl mig, även om jag har lite lite ångest över att lämna A&M….Inte så van vid det. Hörs då jag kommer hem/KRAMAR
    Linda /Matstugan
  2. Vilket härligt kalas! Kan tänka mig att gästerna var impade! Om några år kanske det vankas liknande hos oss. Bra idéer där. Vi körde skattjakt efter guldpengar för att avsluta med en korvkiosk, där vi hade en "äkta" korvgubbe i form av min man, som stod där i sin kockrock. Barnen på förskolan stoppar honom fortfarande och säger "Jag vet att det var du som var korvgubben!" 😀 Ha det underbart i Barcelona!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *