Blomkålssoppa är lätt fixad lunch

Blomkålssoppa är en av mina favoriter. Kan vara också vara eftersom den är så lätt att göra och man kan toppa den med i stort sett vad som. Idag blev det rostade pinjenötter, ruccola, feta och lite hackad chili. Här finns receptet på Blomkålssoppa. Jag gjorde faktiskt den mitt i veckan och har ätit den till lunch på jobbet två gånger. Bra att ta med i termos.
Jag fick så fina tulpaner i veckan, gladblommor! Gör ni något roligt i helgen?

Linda

0 kommentarer

  1. Blomkålssoppa har jag (konstigt nog, eftersom jag älskar soppa) aldrig gjort! Det ser fantastiskt gott ut 🙂

    Svar:
    Så tycker jag det är med en hel del för mig, t ex med såser. Jag har inte gjort så mycket såser som jag har tänkt. Din portvinssås igår….Bara måste göra den!
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *