Helgens första….

Kaffe!! Ren njutning: Doften, den första klunken och att veta att en hel helg, ja ett helt sportlov ligger framför en! Älskar den här koppen också som jag fick i julklapp.
Magda har en fas (man kan hoppas att det går över i alla fall) då hon vaknar INNAN fem, precis varje morgon. Vid 5.10 gav jag upp och gick upp med henne, hur tröööööött som helst. Har dessutom varit uppe sent med förberedelserna inför Annies Disco kalas. Nu snart drar vi iväg till stan på dans och sen hem och fortsätta med ditt och datt inför kalaset. Måste göra en Spotifylista med bra Discolåtar till 5 åringarna. Tips??? De låtar som är självklara är Amazing med Danny, Euphoria och Saades Popular. Men behöver fler!!
I eftermiddag ska ni också få se bilder från ett underbart event jag var på häromdagen.
Kram så länge!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *