Discokalas – Planering

Oj, oj, oj, Discokalas för Annie på söndag. Igår kallade jag in det tunga artilleriet, i form av Jessica, för planering. Vi gick igenom lekar, mat och andra aktiviteter. Jag har valt att bjuda mina vänners barn som är väldigt nära vänner med Annie. Många bjuder dagisbarn och ibland bara den gruppen av barn som födelsedagsbarnet leker med på förskolan. Hur gör ni? Jag funderade mycket innan, men gillar den här stilen och vi har alltid kört på den. Det betyder också att föräldrarna nog kommer stanna istället för att lämna barnet och hämta det två timmar senare. Åldern på barnen blir därmed allt från Magda som är 1½ till de två äldsta tjejerna som är 8. Mysigt!! Ovan och nedan lite av sakerna till kalaset: Självlysande stavar som kan göras till armband. Silvergardin till dörren. pop corn kartonger, självlysande ljus, silverserpentiner.
..och tomtebloss i form av en femma. Det är långt ifrån allt såklart. Jag tänkte visa er ALLT efter kalaset och berätta var man kan hitta saker, helt enkelt hur vi gjorde det hela. En hel del kvar att fixa!!

Linda

0 kommentarer

  1. VAd skoj med Disko kalas.. Jag är jtte nyfiken på vart du köpt alla sakerna, jag ska ha kalas för min 6 åring snart och tänkte ha ett litet disco kalas vore skoj och ta del av dina ideer och vilka lekar du hade på Annies disco kalas.. Har så svårt att planera själv tycker aldrig det blir riktigt bra.. Har kikat in flera gånger på din sida för att se om det kom någon uppdatering från kalaset men du har haft så mycket annat roligt och spännande för dig.. Hihi.. Tänkte avsluta med att säga att du hade rätt ang. Ostbågarna jag vann.. Cheddar var super goda.. 🙂 Kram och tack för en inspirerande blogg..

    Svar:
    Du, tack för att du påminde mig, håller nu på med ett inlägg om discoklalaset och var jag köpte allt. Satsa på att det läggs in i morgon på bloggen, hoppas det är ok? Ska skriva utförligt om lekar, vad vi åt osv. Glad jag blir att du tyckte om ostbågarna!! Kram!
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *