Plick plock tallrik och ostbricka i ett

Älskar sådana här kvällar med plick plock mat och en hel helg framför sig. Den här tallriken var såå lyckad: Castellos ekologiska färskost på burk, saganaki (helt såld på den osten. Du steker den någon minut på varje sida och pressar lite citron över, mmmm), Taleggio, Castellos nya alpost med Classic, kiwi, räkor, fikonmarmelad, aprikosmarmelad. Till det Göteborgskexs utvalda, som jag alltid köper till ost.
Underbar helg på er. Nu åker jag och barnen till min vän och hennes två döttrar för ett dygn fyllt av bus, god mat och två mammor med intention att djupprata med ett glas vin då barnen kommit i säng, vilket alltid brukar sluta med att vi äter och sen bestämmer oss för att gå och lägga oss.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *