Rör runt i kastrullen utan att röra runt

Måste visa vad jag fick för en praktisk mackapär i julklapp av min kära kusin. Det är en batteridriven grej som rör runt i kastrullen genom ett knapptryck. Det kan ställas in på tre hastigheter. Den funkar helt magiskt! Den enda lilla grejen är väl att den bara rör i botten, men det är helt ok. Superbra då man har två barn i köket för jämnan, varav det ena helst vill bli buret. Finurligt!

Linda

0 kommentarer

  1. Härlig mackapär! Vi fick förresten också mackapären kryddsax i julklapp. Dessutom fick vi en äppelsvarv som både skalar, kärnar och skivar äpplena. Perfekt!

  2. Härlig mackapär! Vi fick förresten också mackapären kryddsax i julklapp. Dessutom fick vi en äppelsvarv som både skalar, kärnar och skivar äpplena. Perfekt!

    Svar:
    HaHa, finurliga mackapärer är jag en samlare av. Efter ett tag märker man att man använder vissa hur mycket som helst och andra mindre. En mackapär som jag verkligen använder mycket är äppelklyftaren, så äppelsvarv lät ju hur praktiskt som helst!
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *