Barcelooooona!

Hörrni, ni bara måste gå in på det här inlägget på Bambis blogg! Kan ni förstå att hon har vunnit en resa till Barcelona OCH valt att ta med mig!! Alltså, jag är så glad så jag kan inte uttrycka det i ord. Tänk, Rose-Marie och jag åker på tu man hand, utan barn, till Barcelona under sportlovet. Världens bästa, finaste vän, det är precis vad hon är!
Livet som ensamstående mamma är tufft ibland, ingen tvekan om det, men med vänner som Rose-Marie kan man inte annat än vara tacksam och glad. Oj, vad jag längtar efter att åka med Rose-Marie till Barcelona. Vi ska äta Tapas och dricka vin så vi nästan spricker. Vill ni följa med så följ oss gärna på Instagram (matstugan och bambiblogg).

Linda

0 kommentarer

 1. Grattis till dig som får följa med Bambi! 🙂

  Vad roligt!!

  Svar:
  Tack! Jag är såååå glad. Det kommer bli de bästa dagarna.
  Linda /Matstugan
 2. Men åh var härligt!! Jag önskar er båda en riktigt mysig resa! Kram till er båda! 😀

  Svar:
  Tack Karin! Det ska bli fantastiskt! Kram
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *