Skridskor och varm choklad

God Morgon 2013!! Har ni firat ordentligt, hunnit sova? Vi har varit vakna nu sedan länge. Idag blir det ingen skridskoåkning med så här har det sett ut hos oss mest varje dag under jullovet. Nescafés Dolce Gusto har gått varm med Varm choklad kapslar rakt ner i termosen. Jag kan så rekommendera Dolce Guston. Jag har haft min i 1 år nu och gjort allt från cappucino, chai latte, espresso, latte, Zoegas kaffevarianter, vanligt kaffe till på sommaren iste och iskaffe.
Sen har vi packat ihop skridskor och gett oss av till ishallen. De har sådär 2 timmar varje dag för allmänheten. Hur mysigt är det inte att åka en stund, pausa för att dricka varm choklad, äta några pepparkakor och smörgåssnittar och sen åka igen så att kinderna blir alldeles rosiga?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *