2013 firades in storstilat

Årets kärlekspar och kvällens värdpar: Titti och Ragnar. Nyss hemkomna från Mexico och alldeles alldeles nyförlovade. Kan inte med ord beskriva hur glad jag blev över nyheten. Titti och jag är bästisar från gymnasiet och hon är en mycket nära vän till mig.
Årets barnteam bestod av 7 härliga barn, busigare än någonsin. Annie gick och la sig vid 11, ändrade sig, gick upp till 12 slaget och somnade sen först vid 1 tiden. Magda somnade vid 20 och vaknade till lite efter 12 och dansade runt ett tag.
En underbar Margarita var kvällens fördrink, Margaritas är min favoritdrink alla kategorier.
Kalle hade gjort en underbar förrätt: skaldjursceviche. Titti och Ragnar en ljuvlig huvudrätt: lammytterfilé med rotfruktsgratäng, kantarellsås, myntasås och sparris. Tittis fantastiska söner som jag har känt sen de var små.
Kalle och Ragnar, det bästa sällskapet tillsammans med god champagne.Min efterrätt
:Isad mandarinsoppa med vit chokladmousse och kanderade mandlar. God!
Jag, Magda och Annie hade den mest perfekta kväll som avslutades med Champagne ute då alla fyrverkerier exploderade. Vi sov över och på morgonen grät Annie över att behöva lämna.
TACK bästa Titti och Ragnar för ett underbart nyårsfirande, kunde inte ha varit bättre!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *