Stukad fot och bra bok!

Så här ser det ut från nyårsafton, suck! Tyvärr ingen glamorös stukning som att jag halkade på skumpan, dansade vilt eller var ute på högklackat på stan. Har bara trampat fel. Då jag vaknade på nyårsdagen så var utsidan på foten som en boll. Jag ringde sjukrådgivningen och de sa att jag skulle linda foten, sitta i högläge med foten och vila. Tja, det är ju inte direkt i den situationen jag lever. Testa att säga det till Magda och Annie. På nyårssdagen fick jag hjälp av Magdas pappa, men idag onsdag är jag själv med barnen. Är på lite dåligt humör över att jag inte har någon förälder som intresserar sig för sina barnbarn och skulle kunna ta dem idag (även om jag är van med den situationen sedan många år tillbaka).
MEN, inget ont som inte har något gott med sig. Jag började på nyårsdagen läsa En Dag av David Nicholls. Den har legat vid sidan av sängen sådär 1 år nu, huh! Den verkar så bra! Har ni läst den?

Linda

0 kommentarer

 1. Hmm, vad tråkigt! Styrkekram!

  Svar:
  Tack Katarina! Känns bättre nu. Har haft roliga vänner här idag som dessutom har handlat/Kram
  Linda /Matstugan
 2. Nä och fy, vad tråkigt med din stukade fot! Och tufft r för dig att klara dig utan hjälp! Man får tycka synd om sig själv! Du är fantastisk med dina barn men ibland kan man ju inte prestera på topp, särskilt inte när en stukad fot sätter käppar i hjulet! Krya på dig-kramar från mig!

  Svar:
  Tack snälla, det var väldigt gulligt skrivet. Just i sådana här situationer önskar man att det fanns uppbackning såklart. Som tur är har vänner handlat åt mig idag så det känns ’gladare’ nu/Kram
  Linda /Matstugan
 3. Men fy din stackare! Stuka foten är verkligen INTE skönt! Jag har själv lyckats otaliga gånger och det gör ju så förbaskat ont! Hoppas verkligen att du kryar på dig snabbt! Kramar!

  Svar:
  Tack Karin! Det har känts mycket bättre bara idag och svullnaden är mycket mindre, så jag har hopp:-)
  Linda /Matstugan
 4. Nej men oj vännen! Va tråkigt! Men va skönt att du fick lite hjälp idag! Vi har haft fullt upp med att ordna allt inför resan imorgon bitti.

  KRAM

  Svar:
  Mm, ja fy. Ha en underbar resa nu och mys av att vara tillsammans hela dagarna/Kramar
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *