Oj oj vad vi är sociala här

Idag var min bror med sambo och lilla söt Love här, vilken mysig dag. De kom till lunch och stannade tills det var mer än dags att sova för alla barn. Till lunch blev det Saffranslax (recept imorgon) och till kaffet Hjortronkaka. Sen på kvällen blev det spontant tacos i stora lass. Annie och Love fann varandra mot slutet då han låg i Annies knä och myste.
En sån perfekt mysigt social dag! Vi längtar tills vi får träffa dem igen. Imorgon fortsätter vi på den sociala banan då det blir lek och bus hos Rose-Marie med entourage. Jag tar med mig julköttbullar och håller tummarna för att hon har bakat något. Hennes bakverk är alltid makalöst goda.
Hoppas ni har det bra och njuter av lediga dagar eller lugnt på jobbet.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *