![](https://media1.lindasmatstuga.se/2012/12/trodde-ni-jag-hade-glomt-efterratt-till-nyar0.jpg)
Chokladpannacottan som du bara inte kan misslyckas med och alla älskar den här! Lite dajmcrunch på toppen och hallon så kan det inte bli mer perfekt
![](https://media1.lindasmatstuga.se/2012/12/trodde-ni-jag-hade-glomt-efterratt-till-nyar1.jpg)
Den här vita chokladmoussen med björnbär rekommenderade jag även förra nyår, lätt att göra och kan förberedas. Så gudomligt god dessutom.
![](https://media1.lindasmatstuga.se/2012/12/trodde-ni-jag-hade-glomt-efterratt-till-nyar2.jpg)
Hasselnötsmousse med saltade hasselnötter? Så god den också och förbereds kvällen/dagen innan.
![](https://media1.lindasmatstuga.se/2012/12/trodde-ni-jag-hade-glomt-efterratt-till-nyar3.jpg)
Passionsfruktssorbet, lätt, syrligt och vidunerligt gott efter brakmiddag.
![](https://media1.lindasmatstuga.se/2012/12/trodde-ni-jag-hade-glomt-efterratt-till-nyar4.jpg)
![](https://media1.lindasmatstuga.se/2012/12/trodde-ni-jag-hade-glomt-efterratt-till-nyar5.jpg)
Makalöst god Cremé Brulée, den här smälter i munnen. Du kan göra allt klart dagen innan förutom att bränna av sockret som tar två minuter med brännare eller i ugn.
Glöm inte prenumerera på inlägg via Bloglovin så missar du inte mina andra tips och annat i matväg på Matstugan
Wow! Inga dåliga tips där inte! Flera av dessa efterrätter skall absolut hamna på min prova-på-lista! 🙂