God Helg

Vi har full rulle som vanligt i helgen. På lördag kommer Annies högt älskade Gudmor för lite egentid med Annie. På kvällen är Annie och jag bjudna på spännande middag inne i stan. Söndag är det glöggmingel hos oss med massa barn och full rulle. Då kommer även Annies gudmor och hon hänger kvar till kvällen för middag och vuxenprat innan hon far tillbaka till New York igen.
Vad gör ni i helgen?

Linda

0 kommentarer

 1. Vilka fina små ungar du har!! Så mysiga! 😀 Härligt att ha fullt upp i helgen. Här hemma har vi barnledigt imorgon så jag och Andreas ska mysa för oss själva medan Selma är hos farmor och farfar. Ha en jättefin helg!

 2. Fina ni!

  Stor kram från gammelmoster

  Linda, ring när du har tid!

  Svar:
  Ringer!! Har varit så upptagen….som vanligt…Kramar underbaraste moster
  Linda /Matstugan
 3. Flickorna är så söta! Min man jobbar på helgen, så jag skall laga jullådorna färdiga 🙂 och så skall jag träffa kompisar! Kram

  Svar:
  Tack Du! Vad roligt att höra vad du gör på en helg. Kramar
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *