Middagsgäst på kantarellsoppa och äppel- och chevrédessert

Tro inte att jag har legat på latsidan då jag inte har uppdaterat här på bloggen. Jag har legat i som bara den med att laga mat och somnat som en stock så fort barnen är lagda. Igår kväll hade jag en barndomsvän på middag. Jag fotade, hon fotade och nu ser jag att hon inte kom med på en enda bild. Kvällen var så underbart mysig och det gav mersmak att ses snart igen.
Det blev lite oliver, mozarella- och tomatminispett och snyder’s pretzelbitar till förrätt. Sen blev det en krämig kantarellsoppa och efter det te med äpple- och chevréflarn toppad med timjan och en vit chokladkräm i soffan.
OCH allt toppat med bästa tänkbara sällskapet! Som ni ser fick jag finfina presenter också: duschkräm och lotion med hallon och kruka för örter från Sagaform (som jag har önskat mig i evigheter)

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *