Vinn Västkustchips!


Estrella lanserar nu ett kvalitetschips – Västkustchips. De är gjorda på gammaldags vis och friteras i grytor. Jag har fått testa dem och de är så goda att ni anar inte, De kommer i smakerna Gräddfil & lök och Havssalt. De i havsalt kommer dels i vanlig variant, dels i räfflad. Jag tyckte om alla smakerna, men kanske allra mest om den räfflade med havssalt.
Tog med påsen med Gräddfil och lök till jobbet för provsmakning i fredags. Dessutom följde Annie med. Det blev riktig helgstämning med chipsen och de försvann i ett huj. Så blir man populär på jobbet!
Västkustchips är hårdare, knaprigare, krispigare så de skulle passa perfekt som förrättssnacks med en klick gräddfil och t ex lite tapenade på. Men det är ju förstås om man kan låta bli att äta upp dem.
Nu vill ni vinna förstås? För att ha chansen att få en av 6 kartonger med 3 påsar i varje så svarar du helt enkelt i kommentarsfältet på frågan (svaret hittar du bl a på Estrellas sida på Facebook eller Hemsidan):
Varifrån kommer potatisen till Västkustchipsen?

Tävlingen avslutas onsdag 5e oktober. Glöm inte ange mailadress.
Stort Lycka Till!

Linda

0 kommentarer

 1. De kommer från västkusten! Sugen på att testa dem med gräddfil o tapenade som du tipsar om=D

 2. Potatisen kommer från Edenberga Mölla, Skottorps Säteri och Bjärome i Halland (dvs västkusten) 🙂

 3. Dom kommer ifrån västkusten. Jag är en stor chipsälskare så det hade varit så gott!:) Med vänlig hälsning, Sandra Åkerström

 4. Västkusten kommer potatisen ifrån, närmare bestämt Edenberga Mölla, Skottorps säteri, och Bjärome. Mums bums 🙂

 5. Ohh jag tar gärna chansen! De kommer ifrån Edenberga Mölla, Skottorps säteri, Bjärome vilka alla är gårdar belägna på härliga västkusten :))

 6. Potatisen kommer från den magra jorden på den västra kusten, dvs vääästkusten (och inte veestkusten som stockholmare skulle säga) 🙂

 7. Svaret är edenberga mölla, skottorps säteri och bjärome. så med andra ord kommer den från västkusten 🙂

 8. Hej,

  Jag vill ju gärna vinna lite helgsnacks 🙂

  Potatisen kommer ifrån västkusten och gårdarna är Edenberga Mölla, Skottorps Säteri och Bjärome!

  Tack för en fin och inspirerande blogg!

  Kram Martina W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *