Äppelmarknaden i Kivik

Snart är det dags för Kiviks marknad! Äppelmarknaden i Kivik tar plats 29-30 september. Har velat åka dit sedan jag bodde i Skåne för en massa år sedan. Jag kom till Kåseberga och Kung Ales Stenar flera gånger, men aldrig till Kivik och marknaden. Det närmaste jag kommit är att smaka Kiviks produkter. Vi har nu ätit deras Hallon/Fläderblom till pannkakor, jag har gjort bullar med jordgubbs/rabarbersylten och funderar vad man kan göra för gott med deras Päron dessertsås med kardemumma. Produkterna ovan sälj endast i deras butik i Kivik. Så är ni där så har ni chansen!

Linda

0 kommentarer

  1. Min familj har sommarhus ca 4 mil från kivik så vi är där nån gång varje år. I år var vi faktiskt på marknaden. Äppelmarknaden missar jag i år. Kul att se deras stora fina tavla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *