Kockarnas kamp och Hela Sverige bakar och jag….

…skriver inlägg som bara den! Tittar ni på Kockarnas Kamp? Jag missade förra veckan för då var det föräldramöte för mina elevers föräldrar. De verkar så mysiga, kockarna. Den enda jag har pratat med Live är Malin Söderström och hon imponerade stort på mig med sin ödmjukhet och goda mat, så lite hejar jag allt på henne. Ikväll är det hon som står för middagen, intressant.
Sen är det dags för Hela Sverige Bakar. Det ser ju lovande ut på bilderna! Hoppas det blir en orgie i färger, choklad, dekorationer och lite misslyckade skapelser som man kan skratta åt. Jag träffade Niiinis för två veckor sedan då vi var på samma event. Hon är härligt rolig, självklart hejar jag på henne.
Nu måste jag få ihop inlägg, jag har massor att dela med mig av till er! Men hela veckan har varit busy busy: min kusin har fått en liten babyflicka, min bror en liten Love, omdömen till drygt 120 elever skulle vara skrivna och inlagda i systemet, styrelsemöte med en hel del viktiga saker att ta tag i pronto, jag håller på att rodda med Magdas dagisplats (hon har fått plats på ett helt annat dagis än Annie, trots syskonförtur, det kommer aldrig gå att hinna lämna på två olika dagis och komma till jobbet). Imorgon fyller min lilla pärla 1 år dessutom.
Snart kommer inlägg, håll ut!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *