Trädgård på spåret och ICA

Bland örtesängar och potatislårar hade ICA dukat upp en fantastisk höstfest ute i det fria hos Trädgård på spåret. Höstens smaker var temat och bord dignande av höstsmaker såsom kantareller, lingon och en massa nyheter stord uppställda. Då vi kom dit bjöds vi på en härlig pumpasoppa med cider och chili beef korv, så gott! Ska göra pumpasoppa i höst!
Så härligt upplagt och solen sken och luften var höstigt krispig. Vi fick höra om trendrapporten av SIFO och ICA om hur svenskarna ser på höstens mat. Så intressant, återkommer om det. Ovan ser du spännande potatissorter: Apache och Amandine. Härliga nya alpostar från Arla med öl, opastöriserad mjölk och smak av karamell och inslag av tall. Supergoda! De kommer från Castello Alps Selection och kommer finnas from vecka 45 i butik.
Hade bästa sällskapet av Jessica och Magda. Så toppen också att lassa över Magda till Jessica emellanåt så jag kunde ta lite kort, hämta lite mat, hitta Magdas napp osv. Magda älskade ICAs ekologiska äpplen och charmade till sig flera att ta med hem under vagnen.
God lunch i form av karré på rapsgris. Rapsgrisprodukterna som även jag har testat säljer som smör redan i butikerna.
Spännande nyheter: Riktigt stor, köttig paprika, Lamuyo och färdighackad gul lök. Vad säger ni, kommer det finnas en efterfrågan på färdighackad lök?
Fick med mig så mycket spännande hem: Ekologiska lammkotletter, färdigsköljda vindruvor i portionsask, strimlad kyckling med Karl-Johan och timjan, Falksalts flingsalt med smak av Karl-Johan svamp, Apache potatis, Älglövbiff, älgryggbiff. Köttet från ICA selection är märkt med gården det kommer från och gården ska finnas i samma del i landet som butiken där det säljs. Dessutom är flera av produkterna packade i vakuumförpackningar där köttet möras fram till att man öppnar förpackningen.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *