Rökta räkor med aioli

När min moster var här så åt vi en kväll rökta räkor, vanliga räkor med limeaioli och chiliaioli. Lite surdegsbaguette till och någon klyfta citron. OCH man blir riktigt skönt mätt, och att skala räkor och äta är så härligt socialt och pratvänligt. Lite gott vin till skadar inte heller. Idéen fick jag från då jag sov över hos min vän och hennes familj i deras nya hus. Då åt vi precis det här och det var så mysigt. Totalt helgmys!

Linda

0 kommentarer

 1. Jag såg din kommentar nu. Tack själv 🙂

  SV: jag är ingen expert på diabetiker, men av vad jag fått lära mig ska de sötningsmedel som ingår i stevia strö (stevia och erytrithol) inte påverka blodsockret och går bra för diabetiker att äta!

  Så hä står det dessutom på ica:s hemsida:

  "Stevia är ett sötningsmedel från växtriket som bara innehåller naturliga råvaror. Eftersom den inte innehåller några blodsockerhöjande kolhydrater är det en bra produkt för diabetiker. Erytritol är en sockeralkohol som inte höjer blodsockret."

  Svar:
  Miljoner tack! Jag ska testa och baka något från din sida, behöver så här i början bra inspiration tills jag kan tänka ut lite saker själv. Tack för hjälpen igen och ha en fin vecka!
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *