Vid Nytorget finns Stockholms bästa glass, Urban Deli och rolig lekpark

Glass från AH’s Glassbar vid Nytorget (Söder) är ett måste varje sommar, så bara skynda hit 🙂 Glassbaren är ett litet hål i väggen, med alltid långa köer. En klassiker för stockholmare. Det finns så många smaker att det inte går att räkna, så inte lätt att välja. Annie tog Hallonsorbet och regnbågsglass och jag tog mangosorbet och Hallon/saltlakrits. Mmmmmmm. Bara att sätta sig på gräsmattan eller vid bänk vid Nytorget och njuta av glassen.
Precis på Nytorget finns även en bra och rätt stor lekpark, så här kan man lätt spendera någon timma. Alltid liv och rörelse här, så mysigt också med alla restauranger och caféer runt om. Till exempel så finns här Urban Deli. Har bara varit där 1 gång på lunch, men drömmer om att gå hit på middag.
Urban Deli har dessutom en fantastisk butik med nybakta limpor av surdeg, ekologiska produkter, vällagad take away mat och allt möjligt gott till helgmyset (och vardagsmyset såklart)

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *