Jessicas nybakta scones

Då vi kom hem från Eskilstuna fick jag ett mess från Jessica som undrade om jag var hungrig? Hon hade nybakta glutenfria scones. Hon kom över med philadelphisost, marmelader och himmelska scones gjorda på bl a psylliumfrön och bovete. Jag kunde inte sluta äta fast jag var proppmätt redan innan hon kom. Vi satt till sent på natta och pratade, drack vin och åt scones. Det kallar jag en perfekt lördagskväll!
Bovete har i färska studier visat sig vara powerfood som sänker kolesterol bl a. och är mycket GI vänligt. Dessutom är det gott i bröd. Skulle kunna äta en hel plåt med Jessicas scones.

Linda

0 kommentarer

  1. Hejsan, jag ville bara tala om att jag kikar in här ganska ofta, ett par gånger i veckan iallafall, och jag älskar verkligen den här bloggen, Älskar att laga och äta mat. haha. Det var mest det jag ville säga. 😀 Ha en bra dag! Puss

    Svar:
    Tack snälla söta för din kommentar, den gjorde mig otroligt glad ska du veta.Kram!
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *