Det blev snabbvåfflor med jordgubbar och vaniljkesella

Jag hittade en snabbfix på våfflor på ARLAs sida, så det blev dagens middag! Vi är överförtjusta i våfflor och pannkakor här hemma och det är roligt att testa lite nya varianter. De här gick otroligt snabbt att röra ihop och det var gott med kesella och jordgubbar till.
Du behöver (för ca 8 våfflor)
3½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4½ dl mjölk
1 dl smör&rapsolja (flytande på flaska)
Jordgubbar
Kesella vanilj
Gör så här
Blanda ihop mjöl och bakpulver. Tillsätt mjölk, lite i taget. Till sist vispar du ner smör&rapsoljan. Vispa till en jämn smet. Hetta upp laggen och pensla på med lite smör&rapsolja inför första våfflan.
Servera med jordgubbar och vaniljkesellan

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *